Italiaanse pasta

Italiaanse pasta is overal ter wereld te vinden

Veel mensen houden van de smaak van authentieke Italiaanse pasta; niet iedereen kan het zich echter veroorloven om voorverpakte variëteiten of zelfs echte Italiaanse pasta te kopen. Gelukkig zijn er manieren waarop je Italiaanse pasta thuis kunt repliceren, als je de tijd en het geduld hebt.

Hier zijn enkele goede tips voor het maken van zelfgemaakte Italiaanse pasta.

Allereerst, als u het niet kunt vinden in uw plaatselijke supermarkt of reformwinkel, kook het dan zelf. Er zijn veel verschillende soorten authentieke Italiaanse pasta, dus het zal even duren om de verschillende opties te onderzoeken en het recept te vinden dat het beste bij je past. Een eenvoudige combinatie van eieren, water en bloem, meestal spaghetti, wordt over de hele wereld gegeten en is in bijna elk land populair. Het belangrijkste verschil tussen de verschillende soorten Italiaanse pasta’s is het soort harde tarwe dat wordt gebruikt, wat zorgt voor een kwalitatief beter product. Er zijn drie hoofdsoorten Italiaanse pasta, die allemaal in heel Italië worden gebruikt:

Cannelloni zijn lange, dunne pastastaven die zijn gekruid met olijfolie, knoflook, worst, rozemarijn en verse kruiden. Cannelloni wordt meestal geserveerd met tomatensaus en is overal in Italië verkrijgbaar. Fettuccine is een ander soort dunne, lange pasta die doorgaans alleen pasta bevat; het is licht en heeft een lichte gelijkenis met Angel Hair. Fettuccine is een goede keuze voor een heerlijke vleessaus. Barilli zijn platte noedels die typisch worden geserveerd met tomatensaus en vaak worden gevonden in het noorden van Italië, zoals de hoofdstad Florence.

Een andere geweldige optie om je eigen pasta te maken, is een pastamachine.

In een pastamachine hoef je alleen maar de ingrediënten toe te voegen en op de knop te drukken. Als het klaar is, komt de pasta uit de machine, klaar om gekookt te worden. De verscheidenheid aan machines die op de markt verkrijgbaar zijn, is verbluffend, dus het is niet moeilijk om er een te vinden die bij uw kookbehoeften past.

Als verse pasta iets is waaraan u niet gewend bent, kan een Italiaanse chef-kok die uw favoriete maaltijden maakt, u helpen bij de overgang naar de Italiaanse manier van pasta koken. Vers gemaakte Italiaanse gedroogde pasta is heel anders dan de pasta van Italië. Italiaanse gedroogde pasta is meestal dikker, bevat meer kauwbare koolhydraten en heeft een rijke, dikke sausbasis. Het is niet moeilijk te maken; Koop gewoon Italiaanse gedroogde pasta en snijd deze in de pastastukken die u wenst.

Als pasta iets is dat je nog nooit hebt geprobeerd, vraag dan de volgende keer dat je in een restaurant bent om een ander bord. Amerikaanse gasten zijn gewend pasta te eten zonder extra sauzen, en deze bekendheid kan ertoe leiden dat ze een immuniteit ontwikkelen voor de Italiaanse gerechten. Je moet ook weten dat Italiaanse chef-koks bekend staan om hun bereidheid om dingen door elkaar te halen, dus als je gewend bent om spaghetti en gehaktballen met tomatensaus en mozzarellakaas te eten, is de kans groot dat je een Italiaans gerecht dat volledig uit tomatensaus bestaat niet lekker vindt. en mozzarellakaas. Probeer eens een Italiaans gerecht en misschien wordt u wel verliefd!

Neem een ​​kijkje op deze website: Novus Ventus International

Scroll to top