Laatst bijgewerkt op 9 april 2024

Van harte welkom op de website Filoblog.nl. Op deze website draait alles om Feest, Interieur, Lifestyle en Ontspanning. Dit zijn vrij brede begrippen, maar daar heb ik bewust voor gekozen. Juist hierdoor ben ik in staat om jou van heel veel informatie te voorzien. Dit doe ik aan de hand van blogartikelen en van uitgebreide koopgidsen. In deze koopgidsen bespreek ik onder meer wat de beste producten zijn die betrekking op bovengenoemde categorieën hebben.

Wie is de hoofdauteur van deze website?

Scott

Hoi, mijn naam is Scott! Al sinds de start van Filoblog.nl ben ik de hoofdatueur van deze website; dat ben ik overigens in opdracht van mijn opdrachtgever. Mijn taak is om deze website te beheren, uit te breiden en om jou van de beste adviezen te voorzien.

Wat ik zo leuk aan deze website vind, is dat het een diverse website is. Zo ben ik op zoek naar de beste douchestoel voor je gegaan, maar ook naar het beste mechanisch toetsenbord. Je begrijpt het al; op deze website vind je over alle mogelijke producten relevante informatie én de beste tips.

Wil je graag meer over mij weten? Check dan mijn LinkedIn account en Facebook account even.

Wat is het doel van deze website?

Waarom is mijn opdrachtgever met deze website gestart? En waarom werk ik dagelijks met veel passie aan deze website? Dat heeft eigenlijk meerdere redenen:

  • Je vindt online veel afhankelijke adviezen. Veel vergelijkbare websites werken met merken of fabrikanten samen, waardoor de adviezen afhankelijk zijn. Ik streef juist naar een 100% onafhankelijkheid; daar heb jij, als consument, namelijk het meeste aan.
  • Ik wil jou van de beste informatie voorzien. Alle koopgidsen die je op deze website vindt, zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Dit stelt mij in staat om jou van de beste informatie te voorzien!
  • Ik deel graag mijn kennis met je. Al jarenlang ben ik bezig met het testen, uitproberen en beoordelen van producten. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan en heeft mij veel extra kennis opgeleverd. Deze kennis zet ik nu in jou om op de best mogelijke manier te informeren!

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om onderstaand contactformulier in te vullen: