PowerApps

PowerApps – Hoe Kan Het Helpen Bedrijven

PowerApps is een all-inclusive pakket van software, services, drivers, aansluitingen en data support platform dat zorgt voor een snelle applicatie-ontwikkelomgeving voor het maken van aangepaste apps voor de behoeften van uw organisatie.

Met PowerApps, bent u in staat om snel te ontwikkelen op maat, enterprise-grade toepassingen die sluit naadloos aan op de bestaande gegevens opslag (vaak in de vorm van Gemeenschappelijke Data Service (CDSD) of on-premise data stores (ods) of externe gegevensbronnen. Het gemak waarmee deze technologie kan worden geïntegreerd in uw bestaande bedrijfsprocessen helpt u bij het maximaliseren van de efficiëntie in elk aspect van uw organisatie.

Microsoft is niet vreemd zijn kracht in de IT-wereld. Van Windows naar SQL Server, en meer recent de Exchange Server, Microsoft heeft gemaakt een aantal van de meest robuuste en betrouwbare programma ‘ s en systemen die ooit zijn gemaakt voor de zakelijke wereld. En nu heeft het bedrijf een systeem ontwikkeld dat in staat is om de integratie van de programma ‘s en platforms in andere programma’ s en platformen zoals Java, XML, e.d. PowerApps werkt met alle belangrijke programmeertalen (C#, VBScript, JavaScript, PHP, Perl) en biedt gemakkelijke toegang tot de vele third party tools, databases, en programming interfaces. PowerApps wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken grafische interface voor het ontwerpen en beheren van aangepaste applicaties, alsmede gereedschappen voor het beheren en onderhouden van deze programma ‘ s.

Een van de grootste voordelen van PowerApps voor Microsoft-systemen is dat ze zijn ontworpen om naadloos naast elkaar.

Dit betekent dat in plaats van het leren van een geheel nieuwe set van tools en talen, een ontwikkelaar alleen gebruik kunnen maken van een programma van Microsoft ‘s PowerApps suite voor het ontwikkelen en beheren van hun Microsoft-programma’ s. Ontwikkelaars hoeven niet te leren programmeren talen bij gebruik van PowerApps als er al programming interface) beschikbaar voor alle programmeertalen gebruikt worden in het programma. Dit betekent dat een ontwikkelaar nodig heeft, is Microsoft ‘s eigen programma’ s, zoals Visual Studio 2020. De interface ook kunnen ontwikkelaars gemakkelijk beheren van projecten en hun projecten. Met de PowerApps programming interface, een ontwikkelaar kan slepen en neerzetten functies en bestanden naar hun programma ‘ s en vervolgens te bewerken met de ingebouwde editor of ze kunnen gewoon een bestand importeren in het programma in en start met het schrijven van code.

Een ander voordeel van PowerApps voor Microsoft-systemen is dat ze zorgen voor een uniforme manier van het bouwen, implementeren, beheren en ondersteunen van applicaties. Alle toepassingen die worden ingezet zal worden automatisch beheerd door het programma zelf. Ontwikkelaars moeten alleen de toepassing implementeren met behulp van een web-interface. Een nieuw project kan ook worden gemaakt zonder enige kennis van programmeertalen, want er is al een eenvoudig te gebruiken wizard voor het configureren en starten van de toepassing. het project. Als de toepassing wordt geïmplementeerd, zullen ontwikkelaars alleen hoeft te wachten totdat deze actief is op het netwerk en gebruik vervolgens de wizard in te zetten voor gebruik door de werknemers en de gebruikers.

Een van de grootste voordelen van het programma is dat het zijn eigen Microsoft-integratie gereedschap, wat het gemakkelijker maakt om applicaties te integreren in andere Microsoft-programma ‘ s. PowerApps biedt ook de mogelijkheid om te integreren met Microsoft Office-toepassingen in een gehoste oplossing. In andere woorden, een PowerApps toepassing kan een gateway tussen een Microsoft-service en de rest van het systeem, zodat een werknemer niet hoeft te maken over het leren van de interne details van de configuratie van de Microsoft-oplossingen die gebruikt zal worden. Bijvoorbeeld, de data, applicaties en scripts die u ontwikkelt met behulp van PowerApps kan gemakkelijk worden gebruikt met Microsoft Dynamics GP, Microsoft Dynamics CRM, MS SQL Server, MS Excel, enz.

Met PowerApps, ontwikkelaars zijn in staat om productiever te werken. Ontwikkelaars geen zorgen hoeft te maken over het onderhouden van alle complexe instellingen die nodig zijn voor het uitvoeren van aangepaste applicaties, die ervoor zorgt dat de tijd die door de toepassing naar beneden. De ontwikkelaars zullen ook het kunnen hanteren van projecten efficiënter als ze niet maken, de code vanaf nul. Ook met dit programma kunnen bedrijven profiteren van een centrale database die u zullen helpen met het bijhouden van de informatie die nodig is voor de ontwikkeling van de applicatie. En natuurlijk, de programma ‘ s zal ondersteuning bieden voor iedere programmeertaal, wat betekent dat een ontwikkelaar niet hebben om te leren van een andere taal om het programma te gebruiken.

Posted in IT
Scroll to top