Wat weet ik over Microsoft SharePoint?

Wat weet ik over Microsoft SharePoint?

SharePoint is een serverfarm die meerdere locaties met meerdere sites en meerdere servers omvat en is ontworpen om de mogelijkheden van wat we weten over e-business uit te breiden. Het wordt gebruikt door bedrijven die sites hebben die moeten worden gesynchroniseerd en verbonden met elkaar of met een zakenpartner die mogelijk ver weg is gevestigd. Het voordeel van deze applicatie is dat deze op dezelfde server kan worden gehost als uw e-mailaccount, wat betekent dat u zich alleen zorgen hoeft te maken over beveiligingsproblemen met betrekking tot de informatie die u op uw e-mailserver opslaat. Je hebt ook de mogelijkheid om sites te maken die zich uitstrekken over meerdere locaties, elk met zijn eigen contentrepository, wat een grote mate van flexibiliteit biedt wat betreft de soorten applicaties die je kunt bouwen.

Een van de vele voordelen van het gebruik van SharePoint is de kennisbank, een opslagplaats met informatie. Deze kennisbasis maakt samenwerking tussen verschillende leden van het bedrijf mogelijk met betrekking tot een bepaald onderwerp of probleem waarmee ze worden geconfronteerd, en het stelt hen ook in staat om samen te werken aan het oplossen van die problemen online draaglijk. Omdat de kennisbank online beschikbaar is, hoeven de personeelsleden geen extra tijd te besteden aan het bezoeken van de bibliotheek of het uitchecken van boeken in de bibliotheek. Ze kunnen in plaats daarvan naar de site gaan en antwoorden op hun vragen vinden en hun mening online indienen. Een ander groot voordeel is dat er een workflow aan deze applicatie is gekoppeld. Met deze workflow kan het bedrijf zijn activiteiten stroomlijnen en het aantal mensen dat bij een bepaald proces betrokken is, verminderen.Daarom wordt SharePoint vaak gebruikt door grote bedrijven die met veel bedrijfsgerelateerde problemen te maken hebben en altijd op zoek zijn naar manieren om hun bedrijfsactiviteiten te verbeteren. .

Een ander belangrijk aspect van SharePoint is dat het een applicatie is die is geïntegreerd met het bedrijfsintranet en het intranet is wat de verschillende afdelingen en groepen binnen een organisatie met elkaar verbindt. Dankzij de kennisbank kunnen e-bedrijfstoepassingen zoals Intuit QuickBooks, PayPal, Quicken Business Solutions, My SQL en meer worden geïntegreerd met de kennisbanktoepassing van SharePoint. Met al deze beschikbare tools kunt u een geweldige kennisbasis voor uw bedrijf opbouwen en deze kennis zal beschikbaar zijn voor de werknemers om te gebruiken en toegang te krijgen wanneer ze maar willen.

Klik op de link: Sharepoint modules

Scroll to top